Boudoir- ja Huomenlahjakuvaus


Jo vuosien ajan on ollut todella suosittua, että morsian otattaa itsestään kauniit, sensuellit kuvat huomenlahjaksi sulhaselle. Tätä kuvausta on myös minulta kysytty usein ja tottakai myös toteutettukin! Kuvaus voidaan tehdä helposti joko studiolla tai missä vain kauniissa miljöössä, tai esimerkiksi kotona. Huomenlahjakuvaus sopii loistavasti esimerkiksi polttareiden ohjelmanumerona tai lahjakorttina morsiamelle.


Valokuvaus on kelle tahansa meistä hyvin henkilökohtainen kokemus, ja me suhtaudumme kameran edessä olemiseen eri tavoin. Sensuellit kuvat ovat kaikkein henkilökohtaisimpia kuvia, joita mun palveluvalikoimassa löytyy, siksi suhtaudun niihin kuvaajana aina syvällä kunnioituksella ja hienotunteisesti. Etenkin polttareiden kohdalla tilanne on se, ettei kuvattava useinkaan tiedä etukäteen tulevansa kuvaukseen, eikä ole tähän pystynyt henkisesti varautumaan. Siksi on todella tärkeää, että kuvaaja pystyy luomaan luottamuksen ilmapiirin ja kuvaushetki on kiireetön, sekä kuvattavalle annetaan riittävästi aikaa eläytyä rooliinsa.


Jos lahjaksi annettu kuvaus tulee yllätyksenä kuvattavalle, on yksi vaihtoehto jään murtamiseen se, että varataan ennen kuvausta aikaa ehostukselle. Laitetaan hiukset kauniisti, lisätään kasvoille varjot ja valot oikeisiin kohtiin. Siemaillaan kuohuvaa, tutustutaan toisiimme ja vietetään mukava hetki jo ennen itse kuvausta.

Mitä on Boudoir -kuvaus?


Boudoir -kuvaus on kuvaustapa, jota käytetään usein huomenlahjakuvauksissa. Boudoir -kuvauksilla tarkoitetaan kuvia, joissa nainen esiintyy vähissä vaatteissa, tai muuten kuvissa on sensuelli tai seksikäs tyyli tai tunnelma.


Boudoir -kuvaajana tyylini on hyvin pehmeä ja naisellinen. Ohjaan mallia tarvittaessa hyvin yksityiskohtaisestikin, ja voit luottaa minuun täysin kuvaustilanteessa. Haluan vangita kuviin valoja, varjoja, tunnelmaa ja aistillisuutta, sekä korostaa kuvattavan henkilön parhaita ominaisuuksia.


Huomenlahjakuvaus ei suinkaan ole ainoa hetki boudoir -kuvaukselle. Mielestäni tämä sopii kenelle tahansa naiselle, joka haluaa juhlistaa omaa kehoaan!

Boudoir -kuvaukset saavat ilmentää kuvattavaa ja niissä mennään aina kuvattavan rajoissa. Kauniit alusvaatteet, löysät neuleet, kauluspaidat ja jakkutakit sopivat erinomaisesti kuvauksiin. Studiolta löytyy myös lainarekistä esimerkiksi satiininen aamutakki ja kaunis napillinen yökkäri.

Mitä pukea päälle

boudoir-kuvaukseen?


Kuvaus


Boudoir- ja Huomenlahjakuvaus on nyt saatavilla omana palvelunaan. Palveluun kuuluu puolen tunnin valokuvaus studiolla, 8 digikuvaa, sekä nyt erikoislahjana valitsemista kuvista 10*15 kokoiset printtikuvat painettuna mattaiselle Fine Art - paperille.

Kuvauksen hinta on 200€.

Tästä pääset hinnastoon!


Kuvauksissa tarjolla on aina pientä syötävää ja juotavaa. Lisäpalveluna on ostettavissa ehostus, eli kampaus ja meikki.


Täältä pääset nettiajanvaraukseeni selailemaan vapaita kuvausaikoja. Jos et löydä sinulle sopivaa aikaa, ole yhteydessä niin etsitään sinulle sopiva aika!