Ninnu Isomäki

Valokuvaaja ja Kampaaja - Ninnu Isomäki


Ihmiseltä ihmiselle, sitä saat, kun kohtaat minut. Tyylini kuvata on tarinnallinen. Uskon siihen, että hyvä kuva on kuva, jota katsomalla voi tuntea henkilön läsnäolon. Hyvä kuva tuo ihmisen parhaat puolet esiin ja josta voi aistia tunnelman, tunteen ja energian.

Kuva on tarinankerrontaa ja muistojen luomista, ja sitä me lähdemme yhdessä luomaan. Sinun ja teidän tarinaa.

Pyrin kuvaustilanteessa luomaan ympärille rennon ja luottamuksellisen ympäristön. Koen, että tilanteen tulee aina olla asiakkaalle turvallinen ja usein kuvauksen aikana asiakkaalla (joskus myös kuvaajallakin..) tulee tunteet vahvasti pintaa. Tunteiden näyttäminen on täysin sallittua ja hyväksyttävää. Haluan ikuistaa sinut juuri sellaisena kuin olet, kaikkine sävyinesi.


Kuvaan luonnonvalolla. Sitä on onneksi Suomessakin saatavilla suurimman osan ajasta. Talvisin työni on siis mukavaa päivätyötä, kun taas kesäisin kuvata voi lähes mihin aikaan vuorokaudesta vain. Valon määrä määrittääkin työtäni vuodenaikojen vaihtuessa, mutta hyvin suunniteltu kalenteri sallii paljon.


Kampaajan työni on nuoruuden kutsumusammattini, jota olen saanut harjoittaa nyt yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Valokuvaus ja kampaaminen ovat molemmat taiteellisia ammatteja, joissa saa antaa luovuuden kukkia. Molemmissa ammateissa ollaan läheisessä vuorovaikutuksessa asiakkaan kanssa, ja kummassakin työssäni annan asiakkaalle aina aidosti kaikkeni. Kampaajana olen idearikas, tarkka, sekä luotettava. Mulle vapaat kädet tarkoittavat sitä, että sinä luotat minun luovan juuri sinulle sopivat hiukset.


Lempeyttä ja aitoja kohtaamisia, sitä me jokainen tarvitsemme ja sitä minä haluan ympärilleni välittää.

Jos kaipaat siis valokuvaajaa ja yhteistyökumppania, niin ota rohkeasti vain yhteyttä!

-Ninnu


ninnuvisual@gmail.com

+358451100382