Kuvien toimittaminen ja käsittely


Kaikki kuvat toimitetaan kauniissa sähköisessä galleriassa valmiiksi käsiteltynä. Kuvat käsitellään aina valmiiksi, eikä raakakuvia lähetetä asiakkaalle nähtäväksi. Kuvat käsitellään kunkin gallerian kohdalla yksilöllisesti, kuitenkin noudattaen sitä tyyliä, jonka kuvaaja kokee sillä hetkellä omakseen. Kuvaaja toimittaa asiakkaalle kuvagallerian, jonka kuvat käsitelty ja sävytetty gallerian kokonaisuutta ajatellen. Asiakkaan on hyvä ymmärtää, että kuvien lopputulokseen vaikuttavat monet seikat kuten valonmäärä, valaistus, rekvisiitta, vaatteet ja erilaiset miljööt. Kuvien käsittely on kuvaajan sen hetkinen taiteellinen näkemys. Kuvia käsittelemällä kuvaaja luo kuvaan tunnelmaa ja tekee kuvistaan omalle tyylilleen tunnistettavia. Mahdolliset toiveet kuvien käsittelystä tulee esittää kolmen viikon sisällä kuvagallerian vastaanottamisesta. Kuvien alkuperäisten versioiden varmuuskopiot säilytetään 3 kuukautta kuvien toimittamisen jälkeen.


Kuvankäsittelyyn ei kuulu suuritöiset kuvanmuokkaukset, kuten isojen elementtien poistaminen kuvasta. Mikäli asiakas toivoo kuviin suurempia muutoksia, voidaan se harkinnan mukaan toteuttaa erillismaksusta.


Kuvien kaikki tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla Suomen tekijänoikeuslain mukaisesti. Kuvien muokkaaminen tai rajaaminen on kiellettyä. Kuvien muokkaamisesta tai rajaamisesta tulee keskustella kuvaajan kanssa.

Asiakas saa maailmanlaajuisen, ikuisen ei-kaupallisen lisenssin toimitettuihin kuviin. Asiakas saa yksityishenkilönä julkaista ja/tai teettää kuvatuotteita valokuvista. Mikäli asiakas julkaisee esimerkiksi somessa kuvan, tulee kuvaajan nimi mainita julkaisun yhteydessä hyvien tapojen mukaisesti. Instagramissa ja Facebookissa @ninnuvisual.


Ehostuspaketit


Nyt saat kuvauksen yhteyteen varattua itsellesi kampaus- ja meikkausajan. Ehostuspaketti sisältää pikameikin ja -kampauksen. Tämä tarkoittaa siis sitä, että vaativia juhlameikkejä en ehdi toteuttaa, mutta kauniisti piirteitäsi korostavan kuvausmeikin kyllä! Puolessa tunnissa ehdimme hyvin kihartaa pitkät hiukset tai föönata lyhyet. Myös pikaiset nutturat/letit onnistuu. Laitathan toiveesi varauksen yhteyteen. Ehostuspaketin hinta on 100€. HUOM! This Is Me -kuvaukseen kuuluu ehostus automaattisesti.


Saapuminen Studiolle


Studio sijaitsee Lahdessa kauniissa miljöössä Hennalan vanhalla kasarmialueella. Osoite on Kasarmikatu 5, rakennus 1. Pääset helpoiten perille kun käännyt suoraan Hennalan kadulta Kasarmikadulle, rakennus on toinen punainen tiilirakennus tien oikealla puolella. Ulkonta löytyy runsaasti parkkitilaa. Talon sisäpihan puoleisella sivustalla on parkkipaikka, johon saa vapaasti jättää auton huolimatta varattu -kyltistä. Luota minuun, auton saa jättää mille tahansa paikalle! Kun olet pihalla, soita numeroon 0451100382 ja tulen avaamaan alaoven ja saatan teidät Studiotilaan.

Studio


Studiolla on mahdollisuus nauttia kahvia ja pientä naposteltavaa. Lisäksi löytyy mikro ruoan/maidon lämmittämiseen. WC sijaitsee aivan studion välittömässä läheisyydessä. Studio sijaitsee 2. kerroksessa, joten tilaan ei ole esteetön pääsy. Rakennuksessa ei ole hissiä. Lastenvaunut suositellaan jätettäväksi ala-aulaan.