Hääkuvaus

Hääkuvaus Lahti ja koko Suomi


Hääkuvaajana olen rento ja helposti lähestyttävä. Olen saanut ihanasti palautetta siitä, kuinka sulaudun vieraiden joukkoon kuin olisin ennestään tuttu ja kanssani on helppo asioida. Olen kouluttautunut hääkuvaajaksi kahden mentorin avulla, sillä pidän tärkeänä sitä, että pystyn tarjoamaan teille hääkuvat ammattitaidolla ja teidän toiveenne huomioonottaen. Kuvaajana minulle on tärkeää, että kemiamme toimivat hyvin. Hääpäivä on pitkä päivä, teidän elämänne yksi tärkeimmistä päivistä, ja minulla on kunnia seurata sitä aitopaikalta. On ensisijaisen tärkeää, että kuvaaja ja pari ovat "hyvä match". Kun varaat minut hääkuvaajaksi, saat iloisen, ulospäinsuuntautuneen ja tilanteisiin sopeutuvan hyvän tyypin kuvaamaan hääjuhlaanne.

Hinnasto voimassa vuodelle 2024. Mikäli olet kiinnostunut hääkuvauksesta 2025, kysy tarjous!

Hääkuvaus 12h


1900€


 • Aloituspalaveri ja suunnittelu
 • Kuvaus: aamun valmistelut, first look, potretit, vihkiminen dokumentaarinen kuvaus iltaan saakka
 • Saatte vähintään 650 kuvaa kauniissa sähköisessä galleriassa toimitettuna, sekä muistitikulla


Hääkuvaus 8h


1500€


 • Aloituspalaveri ja suunnittelu
 • Kuvaus: potretit, vihkiminen, dokumentaarinen kuvaus iltaan saakka
 • Saatte vähintään 550 kuvaa kauniissa sähköisessä galleriassa toimitettuna, sekä muistitikullaVihkiminen & Potretit


790€


 • Aloituspalaveri ja suunnittelu
 • Kuvaus: vihkiminen ja potretit
 • Saatte vähintään 150 kuvaa kauniissa sähköisessä galleriassa toimitettuna, sekä muistitikulla

Potretit


500€


 • Kuvauksen suunnittelu
 • Kuvausaika 1-2h
 • Vähintään 30 kuvaa kauniissa sähköisessä galleriassa toimitettuna, sekä muistitikulla

Hääinfo


Ennen kuvauksen varaamista käyn videopuhelun jokaisen parin kanssa, jolloin voimme tutustua toisiimme ja hyvillä mielin aloittaa siitä yhteinen taipaleemme. Kun yhteys on muodostettu, on helppo ottaa yhteyttä häitä odotellessa ja suunnitellessa. Ennen häitä sovimme yhteisen suunnittelupalaverin joko livenä tai etänä. Tässä palaverissa käymme läpi kaiken kuvauksen kannalta olennaisen, kuten aikataulut ja muut toiveet. Kun kaikki on etukäteen suunniteltu hyvin, hääpäivänä voimme vain ottaa rennosti ja heittäytyä virran vietäväksi. Voitte luottaa minuun täysin. Pidän sovituista asioista kiinni ja monesti myös tarvittaessa autan hääpäivän aikana seremoniamestaria pitämään langat käsissään. Olen osa teidän häätiimiänne ja teen kaikkeni, jotta hääjuhlanne onnistuu täydellisesti.


Kuvat toimitetaan asiakkaalle sähköisessä galleriassa neljän viikon sisällä häistä, lisäksi saatte kuvat myös muistitikulla. Teen asiakkaiden kanssa aina kirjallisen sopimuksen häävalokuvauksesta, jossa hinnat ja muut yksityiskohdat sovitaan yksinkertaisesti ja selkeästi. Sopimus antaa molemmille osapuolille varmuuden siitä, kuinka asiat hoituvat esimerkiksi, jos kamera tai muistikortti rikkoontuisi kesken kuvauksen.


Kilometrikorvaus 0,53€/km Lahden ulkopuolelle.

Kaikki hinnat sisältävät Alv. 24%

Ota Yhteyttä ja kysy lisää hääkuvauksesta

"Me tykätään kuvista tosi paljon! Ne on kaikki niin kauniita ja ne kaikki kertovat yhdessä koko sen tärkeän päivän tarinan. Meistä ei ole ikinä otettu tuollaisia kuvia. Ylitit kyllä meidän odotukset, kiitos sulle!" N ja J

"Kun sunnuntaina siivoiltiin, kaksi asiaa nousi talkooväen keskusteluissa ylitse muiden; pitopalvelu oli ensiluokkainen ja kuvaaja huippuammattilainen"

H ja H

"En tiennyt kuvaajaa valitessa, minkä aarteen löysimme. Olet äärettömän aiot ja upea ihminen, on ollut ilo tutustua <3 Olit meidän hääassistentti, kaveri, valokuvaaja, mutta mikä parasta meillä oli koko ajan turvallinen olo sinun ohjauksessa. Voin sanoa, että myös juhlavieraat tykkäsivät. Yksikin ystäväni totesi; "jos menisin nyt naimisiin, ottaisin Ninnun kuvaajaksi", onnistuit siis tekemään moneen muuhunkin vaikutuksen olemuksellasi. Suuri kiitos kaikista hetkistä, mitkä teit meille muistoksi kuvien muodossa. Näihin kuviin ja tunnelmiin palaamme seuraavat vuosikymmenet <3" Rakkaudella H ja T