Valokuvaus yrityksille


Minun mielestäni nykypäivänä kuvien merkitystä ei voi sanoin kuvata. Kuvien tulee olla brändin arvojen ja hengen mukainen, eikä kuvat saa tahattomasti aiheuttaa ristiriitaa. Tästä syystä teetän ennakkokartoituksen jokaiselle uudelle yritykselle, joka tilaa minulta kuvauspalveluita. Haluan tuntea asiakkaani ja suunnitella kuvaukset jo ennakkoon, jotta pystymme varmistamaan kuvien sanoman oikeellisuuden.

Tarjoan yrityksille ja brändeille valokuvauspalveluita omalla uniikilla twistilläni. Koska kuvaan pääsääntöisesti luonnonvalolla, on kuvieni lopputulos pehmeä ja herkkä. Lisävalon käyttö onnistuu kyllä, mutta koska kuvaan tarinaa ja luon mielikuvia, suunnittelen mielelläni kuvistasi yksilölliset. Erikoisosaamistani on henkilöbrändit ja tuotekuvat. Tuotekuvissa käytän tarvittaessa visualistia mukana kuvauksissa ja kuvauksien suunnittelussa, sillä tiimityö antaa kuville laajempia ulottuvuuksia.

Onnistuneet tuotekuvat saattavat levitä jopa ympäri maailmaa (kuten kävi alla olevan tuotekuvasarjan kuville!!), jos kuvat ovat laadukkaita, brändin mukaisia ja puhuttelee kohderyhmää.


Mikäli kaipaat siis uusia kuvia, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy tarjousta!