Hinnasto Valokuvaus


AJANKOHTAISTA!


This Is Me -kuvaus on julkaistu omalla sivuillaan. Pääset sinne TÄSTÄ

Hinnasto

This Is Me -All Inclusive

Nainen, tule näkyväksi! Sinulle, joka kaipaat vahvistusta omalle itsellesi ja haluat juhlistaa omaa elämääsi, kehoasi ja itsenäisyyttäsi. Kuvaus sisältää ehostuksen ja hiusten laiton.

Lue lisää This Is Me - sivulta.
Sis. koko gallerian, väh. 40 kuvaa.


490€

This Is Me -Mini

This Is Me -Mini on All Inclusive - kuvauselämyksen miniversio. Mini on upea ja pelkistetty kuvauselämys, joka auttaa sinua tulemaan näkyväksi kuvien keinoin.

Kuvapakettiin kuuluu 10 sähköistä kuvatiedostoa.


250€

Boudoir/Huomenlahja -kuvaus

Kauniit ja sensuellit kuvat joko lahjaksi hänelle, tai muistoksi itselle. Täydellinen ohjelmanumero polttareihin tai lahjaksi morsiamelle.
Kuvausaika 30min, 8 digitaalista kuvatiedostoa, sekä kauniit Fine Art - 10*15 printit valituista kuvista.


200€

This Is Us

Pariskunnat -tämä kuvaus on teidän. Rakkaus, kosketus, onni, ilo, katse. Yhdessä olette enemmän, täydennätte toisianne. Luodaan kuvamuisto, joka ikuistaa juuri tämän ajan elämässänne.

Kuvaukseen varataan aikaa n. 1h
Koko kuvagalleria /väh. 40 kuvaa.


340€

Family Time - miljöö

Tunteita ja tunnelmaa
Tarinallinen kuvauspaketti juuri teidän perheellenne. Varattavissa vain kesäisin miljööseen. Sisältää matkakulut Lahden lähialueille.

Sisältää koko kuvagallerian, vähintään 70 kuvaa
Kuvausaika 1-1,5h


370€

Date Night

Ihana kuvaushetki rakkaasi kanssa. Aloittakaa romanttinen treffi-ilta tässä tunnelmallisessa ja intiimissä kuvauksessa.

Sisältää pienen kuvagallerian, vähintään 20 kuvaa
Kuvausaika 30min.


200€

Studiokuvaus Medium

Valitse tämä kuvauspaketti, jos toivot laajempaa kuvauskokonaisuutta vaikkapa perheestäsi. Kuvaukseen kuuluu tunnin kuvausaika, jolloin ehdimme ottaa monipuolisesti kuvia kaikista yksin ja yhdessä. Kuvapakettiin kuuluu 10 sähköistä kuvatiedostoa.


250€

Studiokuvaus Small

Tämä paketti sopii loistavasti yhden henkilön kuvaamiseen, kuten vaikkapa 1v. kuvaukseen! Lapsikuvauksessa ehdimme hyvin ikuistaa myös perheen. Aikaa varaamme noin puoli tuntia. Kuvapakettiin kuuluu 8 sähköistä kuvatiedostoa.


200€

Newborn

Newborn -kuvaukset kuvataan aina vauvantahtisesti. Aikaa kuluu vauvasta ja perheen toivesta riippuen 1,5-3h. Vastaan mielelläni kysymyksiinne ja mietitään teidän tarpeisiinne sopiva kuvaus. Vauvakuvaukset varataan lasketun ajan mukaisesti.


250-400€

FAQ

Kuvaanko juhlia?

Lyhyestä virsi kaunis: Kyllä kuvaan! Laita viesti ja kysy lisää.

Miten valmistaudun kuvaukseen?

Jokainen kuvaus on yksiöllinen, joten konsultoin mielelläni asiakkaita henkilökohtaisesti kuvauksia varten.

Tarvitsenko vaihtovaatteita?

Kuvauksiin on hyvä ottaa erilaisia asuja mukaan, joita voimme tarvittaessa sitten vaihdella. Autan sinua valitsemaan vaatteet ja voimme yhdessä miettiä myös etukäteen asukokonaisuuksia. Myös studiolla on jonkin verran rekvisiittaa.

Miten kuvat toimitetaan?

Kun kuvaukset on tehty, otan aikaa kuvien editointiin. Siinä menee sesongista riippuen aikaa 1-4 viikkoa. Kuvat toimitetaan sähköpostiin. Ensin saat linkin valintagalleriaan, jonka jälkeen saat lopulliset valinnat erillisenä latauslinkkinä.

Saanko ostaa lisäkuvia

Osaan kuvapaketeista kuuluu automaattisesti kaikki kuvat. Ne kuvauskokonaisuudet, johon kuuluu vain tietty määrä kuvia, voi ostaa lisäkuvia hintaan 20€/kpl tai 150€ kaikki kuvat, eli koko galleria.

Saako minulta ehostuspalvelua?

Kyllä saat! Hyödynnän mielelläni kauneusalan ammattitaitoani, ja teen Sinulle kuvausmeikin ja kampauksen. Ehostuspaketin hinta on 100€ ja siihen varataan tunti aikaa. Huomaathan, että kyseessa on pikakampaus ja -meikki. Tulethan puhtailla hiuksilla, kevyt päivämeikki alla ei haittaa! This Is me -palveluun kuuluu automaattisesti ehostus.