Hinnasto Valokuvaus


AJANKOHTAISTA!


This Is Me -kuvauspalvelut on julkaistu omalla sivuillaan. Pääset sinne TÄSTÄ

Valokuvaushinnasto

This Is Me -All Inclusive

Nainen, tule näkyväksi! Sinulle, joka kaipaat vahvistusta omalle itsellesi ja haluat juhlistaa omaa elämääsi, kehoasi ja itsenäisyyttäsi. Kuvaus sisältää ehostuksen ja hiusten laiton.

Lue lisää This Is Me - sivulta.
Sis. koko gallerian, väh. 40 kuvaa.


450€

This Is Me -Mini

This Is Me - Mini sopii henkilökuvien lisäksi myös boudoir-, huomenlahja- tai odotuskuvaukseen. Kuvaus voi tapahtua studiossa tai vaikka kotonasi. Lue lisää This Is Me sivulta.

Kuvapakettiin kuuluu koko kuvagalleria, vähintään 20 kuvaa.


290€

Studiokuvaus - Perhe

Studiokuvauksen aikana ehdimme kuvata ihanat kuvat koko perheestä. Tämä paketti sopii hyvin vaikka yksivuotiskuviin ja mikä parasta, teidän ei tarvitse valita kuvia, sillä kaikki kuvat sisältyvät palvelun hintaan.


290€

Newborn

Newborn -kuvaukset kuvataan aina vauvantahtisesti. Aikaa kuluu vauvasta ja perheen toivesta riippuen 1-3h. Vastaan mielelläni kysymyksiinne ja mietitään teidän tarpeisiinne sopiva kuvaus. Vauvakuvaukset varataan lasketun ajan mukaisesti.


250-400€

This Is Us

Pariskunnat -tämä kuvaus on teidän. Rakkaus, kosketus, onni, ilo, katse. Yhdessä olette enemmän, täydennätte toisianne. Luodaan kuvamuisto, joka ikuistaa juuri tämän ajan elämässänne.

Kuvaukseen varataan aikaa n. 1h
Koko kuvagalleria /väh. 40 kuvaa.


290€

Family Time - miljöö

Tunteita ja tunnelmaa
Tarinallinen kuvauspaketti juuri teidän perheellenne. Varattavissa vain kesäisin miljööseen. Sisältää matkakulut Lahden lähialueille.

Sisältää koko kuvagallerian, vähintään 70 kuvaa
Kuvausaika 1-1,5h


350€

FAQ

Kuvaanko juhlia?

Lyhyestä virsi kaunis: Kyllä kuvaan! Laita viesti ja kysy lisää.

Miten valmistaudun kuvaukseen?

Jokainen kuvaus on yksiöllinen, joten konsultoin mielelläni asiakkaita henkilökohtaisesti kuvauksia varten.

Tarvitsenko vaihtovaatteita?

Kuvauksiin on hyvä ottaa erilaisia asuja mukaan, joita voimme tarvittaessa sitten vaihdella. Autan sinua valitsemaan vaatteet ja voimme yhdessä miettiä myös etukäteen asukokonaisuuksia. Myös studiolla on jonkin verran rekvisiittaa.

Miten kuvat toimitetaan?

Kun kuvaukset on tehty, otan aikaa kuvien editointiin. Siinä menee sesongista riippuen aikaa 1-4 viikkoa. Kuvat toimitetaan sähköpostiin. Ensin saat linkin valintagalleriaan, jonka jälkeen saat lopulliset valinnat erillisenä latauslinkkinä.

Saanko ostaa lisäkuvia

Osaan kuvapaketeista kuuluu automaattisesti kaikki kuvat. Ne kuvauskokonaisuudet, johon kuuluu vain tietty määrä kuvia, voi ostaa lisäkuvia hintaan 20€/kpl tai 150€ kaikki kuvat, eli koko galleria.

Saako minulta ehostuspalvelua?

Kyllä saat! Hyödynnän mielelläni kauneusalan ammattitaitoani, ja teen Sinulle kuvausmeikin ja kampauksen. Ehostuspaketin hinta on 100€ ja siihen varataan tunti aikaa. Huomaathan, että kyseessa on pikakampaus ja -meikki. Tulethan puhtailla hiuksilla, kevyt päivämeikki alla ei haittaa! This Is me -palveluun kuuluu automaattisesti ehostus.