Hääkuvaus -keikka Levillä.


Viime syksynä sain puhelun, jossa mua pyydettiin Leville kuvaamaan häät. Olin todella otettu pyynnöstä, sillä morsian itsekin on valokuvaaja ja lisäksi myös todella taiteellinen ja vahvan visuaalisen silmän omaava multilahjakas nainen. Jännitti tottakai etukäteen, koska tiesin kuinka tärkeät kuvat tulevat parille olemaan, eikä Levi ollut mulle ennestään tuttu paikka muutenkaan.


Kuvauspäivä alkoi perinteisesti morsiamen valmistautumisen kuvaamisella. Morsian yöpyi Levin Panorama hotellissa, jossa myös juhlat järjestettäisiin, ja puitteethan olivat aivan huikeat! Hotellin iglu -makuuhuoneen valo oli TÄYDELLINEN! Eipä sillä, oli se huone täydellinen muutenkin mielettömine maisemineen ja kattoikkunoineen. 


Potrettien kuvaus oli vuorossa ennen vihkimistä ja se olikin sitten mielenkiintoinen tapahtuma. Morsian toivoi, että kuvat otetaan Levi-tunturin huipulla. Paikaksi valikoitui legendaarisen Tuikku -baarin ympäristö. Ja koska kuvat otettiin keskellä päivää, tehtiin se rempseästi after ski -musiikin pauhatessa vieressä, ulkomaalaisten turistien kuvatessa meitä ja taisi siinä pörrätä moottorikelkkavuokrausfirman asiakkaatkin takana. Tapahtumia ei siis puuttunut, eikä kova tuuli ja ajoittainen suora auringonpaiste ainakaan helpottanut tehtävää. Kuitenkin, kun kuvia katsoo, ei niissä näy muuta kuin kaunis ja rakastunut pari, sekä Lapin rauhallinen luonto 🤍 Kaikesta härdellistä huolimatta me teimme loistavaa tiimityötä kaasojen ja bestmanin kanssa, ja lopputulos on todella ihana ja harmoninen.Hääkuvaus Levillä Huhtikuussa 2023


Hääpaikkana toimi Levi Panorama Hotellin Gold Digger & Sky Lounge -tilausravintola ja vihkiminen tapahtui Levi Centerin Marian kappelissa. Kappelista hääparin ja vieraiden matka taittui kätevästi condoli -hissillä, joka oli oikeastaan täysin suora yhteys kappelista hotellille. Pakko sanoa, että homman toimivuus ja helppous yllätti mut positiivisesti. Oman mausteensa tottakai toi vielä Levin lukuisat turistit, jotka hurrasivat ja onnittelivat tuoretta avioparia matkalla hissille. 


Juhlat olivat lämminhenkiset ja rakkauden täyteiset, juuri niin kuin kuuluukin. Juhlapaikka oli todella uniikki tunturinäköalalla, auringonlaskua ihastellen. Jos ikinä haaveilet häistä Lapissa, voin lämpimästi suositella Leviä vaihtoehtona. Ja mä lähtisin koska vain uudestaan sinne kuvaamaan!


Hääkuvaus Levillä Huhtikuussa 2023