This Is Me - Kuvauselämys


Boudoir - Huomenlahjakuvaus - Self love


This Is Me


Kiitos, että päätit ottaa askeleen eteenpäin ja tehdä itsesi näkyväksi. On sinun henkilökohtainen asia, miksi haluat itsellesi juuri nämä kuvat. Olipa syy mikä tahansa, se on oikea syy juuri sinulle ja aika on oikea juuri nyt. Et ole kuvausmatkallasi yksin, olen sinun kanssasi alusta loppuun saakka. This Is Me ilmentää sinua kaikkine väreinesi. Kyseessä ei ole vain boudoir -kuvaus, vaan saat itsellesi hellän kuvauskokemuksen, joka parhaimmillaan antaa sinulle voimaa.


This Is Me -kuvauksen päätähti olet sinä. Myös sinun päätettävissäsi on, millaisena sinut kuvissa nähdään, miten pukeudut ja onko kuvissasi jokin teema. Tämä kuvaus ei mahdu laatikkoon. Tämä voi olla mitä vain, sinä päätät. Minun tehtäväni kuvaajana on luoda meidän välille luottamus ja sitä luottamusta hellävaraisesti hyödyntäen tuoda sinussa esiin ne asiat, jotka ovat noustakseen. Luonnollisesti ja pakottamatta, sinun tahtiisi, mutta myös hieman haastaen pois mukavuusalueeltasi.


Tule näkyväksi - ennen kaikkea itsellesi!


Kun päätät varata kuvauksen, astut matkalle omaan itseesi. Tämä kuvaus on luotu sitä varten, että sinä tulet näkyväksi. Ehkä maailmalle, mutta ensisijaisesti itsellesi. Sinä olet kaunis, ja sen minä haluan kuvien kautta sinulle näyttää.

Olen kantapään kautta kokenut itse, kuinka aika muuttaa meitä niin sisäisesti, kuin ulkoisestikin. Joskus mielen on vaikea pysyä muutoksessa mukana ja meidän on vaikeaa hyväksyä itsemme. Usko mua, mä tiedän.

Toisinaan taas kyse ei ole lainkaan siitä, ettemmekö hyväksyisi itseämme, vaan kyse on ehkä siitä, että emme ehdi antaa itsellemme sitä huolenpitoa, jonka me jokainen ansaitsisimme. Elämässä tapahtuu asioita, hyviä ja huonoja. Kaikki nuo tapahtumat jättävät meihin jälkensä ja muokkaavat meitä. Olisiko nyt hyvä hetki tutustua itseesi ja tulla näkyväksi - ennen kaikkea itsellesi?

This Is Me - All Inclusive


This Is Me on kokonaisvaltainen palvelu, joka on ensisijaisesti suunnattu naisille tai feminiinisille henkilöille. Kun varaat kuvausajan tulet saamaan kattavan infokirjeen siitä, kuinka valmistaudut kuvaukseen. Halutessasi voimme sopia myös puhelinajan, jolloin keskustelemme kuvauksesta ja siihen liittyvistä asioista. Palvelun hinta sisältää ehostuksen, eli kampauksen ja kevyen meikin toiveidesi mukaisesti. Kuvausajankohtana studiolla on tarjolla pientä syötävää ja juotavaa, sekä palveluun kuuluu aina kuohujuomatarjoilu. Ehostukseen ja kuvaukseen menee aikaa yhteensä noin kaksi tuntia. En koskaan varaa samalle päivälle useampia kuvauksia, joten voit olla varma, että saat kaiken tarvitsemasi ajan. Jokainen This Is Me -asiakas, saa itselleen aina myös pienen hemmottelevan lahjan mukaansa, joka vaihtelee ajankohdasta riippuen.


This Is Me - kuvausinfo sisältää kattavaa tietoa kuvaukseen valmistautumisesta, sekä saat myös mielettömiä etuja yhteistyökumppaneille. Nämä edut ovat käytettävissäsi sekä ennen kuvausta, että kuvauksen jälkeen.


Kuvauksen jälkeen, noin parin viikon kuluttua, tulet saamaan itsellesi koko galleriallisen upeita kuvia, vähintään 40 kuvaa. Usein kuvat saattavat hämmentää ensinäkemältä, ja suosittelenkin aina tutustumaan kuviin pikku hiljaa, kuva kerrallaan. Tulet saamaan kuvistasi myös puhelimeesi ladattavan kuva-aplikaation. Appista on helppo katsella kuvia ja palata aina takaisin kuvaushetkeen.


Anna itsellesi ja kuville aikaa, palaa kuviin viipyillen ja mieti sydämessäsi, mitä kuvat sinussa herättävät. Keskustelen asiasta myös jälkikäteen mielelläni kanssasi, mikäli sinusta siltä tuntuu.


This Is Me All Inclusive Sisältää:


 • Kattava kuvausopas
 • Ehostus ja kampaus
 • Kiireetön kuvaushetki kauniilla studiolla, 1-2h.
 • Kokonainen laaja kuvagalleria, vähintään 40 kuvaa
 • Mobiiliappin kuvistasi ladattavaksi puhelimeesi
 • Kuohuviinitarjoilu, sekä kuvauksen aikana pientä syötävää, myös alkoholitonta juomaa on tarjolla
 • Henkilökohtaisen suunnitteluavun ennen kuvauksia ja tuen myös kuvauksen jälkeen450€

(sis alv. 24%)

Palvelu maksetaan laskulla.This Is Me - Mini


Varattavissa on myös This Is Me - Mini. Tämä palvelu on riisutumpi versio All Inclusivesta ja sisältää pelkistetysti vain ihana kuvaustuokion kauniissa studiossa.

Kuvaukseen varataan noin tunti aikaa, mutta kuvaus ei ole sidottuna aikaan, vaan pääasia on se, että saamme kaikki tarvittavat kuvat otettua kiireettömästi.

Kuvauksen jälkeen, noin parin viikon kuluttua tulet saamaan itsellesi kauniin pienen kuvagallerian, jossa on vähintään 20 kuvaa.

This Is Me - Miniin on mahdollista lisäpalveluna ostaa ehostuspaketti lisähintaan 100€.


This Is Me - Mini sisältää


 • Kiireettömän kuvaushetken kauniilla studiolla, n. 1h
 • Kattava kuvausopas
 • Pieni kuvagalleria, vähintään 15 kuvaa.
 • Henkilökohtaisen suunnitteluavun ja tuen myös kuvauksen jälkeen


290€

(sis alv. 24%)

Palvelu maksetaan laskulla.