This Is Me

This Is Me


Kiitos, että päätit ottaa askeleen eteenpäin ja tehdä itsesi näkyväksi. On sinun henkilökohtainen asia, miksi haluat itsellesi juuri nämä kuvat. Olipa syy mikä tahansa, se on oikea syy juuri sinulle ja aika on oikea juuri nyt. Et ole kuvausmatkallasi yksin, olen sinun kanssasi alusta loppuun saakka. This Is Me ilmentää sinua kaikkine väreinesi. Kyseessä ei ole vain boudoir -kuvaus, vaan saat itsellesi hellän kuvauskokemuksen, joka parhaimmillaan antaa sinulle voimaa.


This Is Me -kuvauksen päätähti olet sinä. Myös sinun päätettävissäsi on, millaisena sinut kuvissa nähdään, miten pukeudut ja onko kuvissasi jokin teema. Tämä kuvaus ei mahdu laatikkoon. Tämä voi olla mitä vain, sinä päätät. Minun tehtäväni kuvaajana on luoda meidän välille luottamus ja sitä luottamusta hellävaraisesti hyödyntäen tuoda sinussa esiin ne asiat, jotka ovat noustakseen. Luonnollisesti ja pakottamatta, sinun tahtiisi, mutta myös hieman haastaen pois mukavuusalueeltasi.


Kun päätät varata kuvauksen, astut matkalle omaan itseesi. Tämä kuvaus on luotu sitä varten, että sinä tulet näkyväksi. Ehkä maailmalle, mutta ensisijaisesti itsellesi. Sinä olet kaunis, ja sen minä haluan kuvien kautta sinulle näyttää.

Olen kantapään kautta kokenut itse, kuinka aika muuttaa meitä niin sisäisesti, kuin ulkoisestikin. Joskus mielen on vaikea pysyä muutoksessa mukana ja meidän on vaikeaa hyväksyä itsemme. Usko mua, mä tiedän.

Toisinaan taas kyse ei ole lainkaan siitä, ettemmekö hyväksyisi itseämme, vaan kyse on ehkä siitä, että emme ehdi antaa itsellemme sitä huolenpitoa, jonka me jokainen ansaitsisimme. Elämässä tapahtuu asioita, hyviä ja huonoja. Kaikki nuo tapahtumat jättävät meihin jälkensä ja muokkaavat meitä. Olisiko nyt hyvä hetki tutustua itseesi ja tulla näkyväksi?

This Is Me -Palvelu


This Is Me on kokonaisvaltainen palvelu, joka on ensisijaisesti suunnattu naisille tai feminiinisille henkilöille. Kun varaat kuvausajan tulet saamaan kattavan infokirjeen siitä, kuinka valmistaudut kuvaukseen. Halutessasi voimme sopia myös puhelinajan, jolloin keskustelemme kuvauksesta ja siihen liittyvistä asioista. Palvelun hinta sisältää ehostuksen, eli kampauksen ja kevyen meikin toiveidesi mukaisesti. Kuvausajankohtana studiolla on tarjolla pientä syötävää ja juotavaa, sekä palveluun kuuluu aina kuohujuomatarjoilu. Ehostukseen ja kuvaukseen menee aikaa yhteensä noin kaksi tuntia. En koskaan varaa samalle päivälle useampia kuvauksia, joten voit olla varma, että saat kaiken tarvitsemasi ajan. Jokainen This Is Me -asiakas, saa itselleen aina myös pienen hemmottelevan lahjan mukaansa, joka vaihtelee ajankohdasta riippuen.

Kuvauksen jälkeen, noin parin viikon kuluttua, tulet saamaan itsellesi koko galleriallisen upeita kuvia, vähintään 40 kuvaa. Usein kuvat saattavat hämmentää ensinäkemältä, ja suosittelenkin aina tutustumaan kuviin pikku hiljaa, kuva kerrallaan. Anna itsellesi ja kuville aikaa, palaa kuviin viipyillen ja mieti sydämessäsi, mitä kuvat sinussa herättävät. Keskustelen asiasta myös jälkikäteen mielelläni kanssasi, mikäli sinusta siltä tuntuu.


400€

(sis alv. 24%)


Palvelu maksetaan ennakkoon laskulla.