Brändipäivä -Yrityksesi tehobuusti


Brändipäivä on nimensä mukaisesti tehokas työpäivä, jonka aikana sparramme sinut tilanteen tasalle, sekä tuotamme brändillesi uudet kuvat. Tämä tehopäivä sopii erinomaisesti sinulle, jolla fokus on hieman hukassa joka kaipaat yrityksellesi selkeitä suuntaviivoja. Päivän aikana keskitymme selkeyttämään ajatuksiasi yrityksesi toiminnan suhteen, olipa kyseessä liikeidea, markkinointi tai vaikkapa kannattavuus. Aamupäivä tehdään tiukkaa ajatustyöskentelyä, piirretään ajatuskarttoja ja kirjoitellaan muistiinpanoja. Sytytetään lamppuja ja annetaan niiden kirkastua upeaksi hehkuksi. Iltapäivällä, lounastauon jälkeen, kuvaamme sinulle uudet kuvat. Kuvien myötä sinun on helppo tuoda omat kirkkaat visiosi myös yleisösi tietoisuuteen.

Brändipäivä lyhyesti


  • Ennakkotehtävät
  • 2-3h Mentorointi
  • Valokuvaus


Parin viikon sisällä Brändipäivästä tulet saamaan upean, kokonaisen ja laajan kuvagallerian uusia kuviasi käyttöösi.

Lisäksi saat koosteen Brändipäivänä käydyistä asioista, joita voit käyttää myöhemmin työskentelysi tukena.


Investointisi 790€ (alv. 0%)

(Mahdollisuus maksaa osissa)

“Tästä on hyvä jatkaa henkilöbrändin kehittämistä. Nyt on lähinnä runsaudenpula, mitä seuraavaksi someen postaan. Pisteenä iin päälle, lopussa sain vielä kirjallisen tiivistelmän Brändipäivän annista. Stepit siihen, miten edetä.”

“Kiitos sulle todella paljon Brändipäivästä. Näin yksinyrittäjänä välillä omalle tekemiselleen sokaistuu, eli oli todella mukava päästä juttelemaan ääneen paljon mietittyjä asioita ja vastaanottamaan ihan konkreettisia neuvoja sinulta.
Päivän jälkeen oikeastaan oma fokukseni terävöityi ja aiemman "haahuilun" sijaan, tiedän nyt mitä seuraavaksi tehdä. Sain sinulta siis hyvää sparrausta tähän omaan tekemiseen, sekä vielä todella ihanat kuvat itsestäni työn touhussa.”