Hinnasto

30Min Studio/Miljöö

1-vuotiskuvat
cv-kuvat
Rippi- & Yo -kuvat
Odotuskuvat mini

185€ / 8 kuvaa

60min Studio/Miljöö

Perhe
Sukukuvaus
Boudoir
Odotuskuvat laaja

225€ / 10 kuvaa

Brändikuvaus & Tuotekuvas

Nettisivut & Some
Yrityksen kuvapankki
Henkilökuvat
Tuotekuvat

Kysy Tarjous

Ehostuspaketit


Nyt saat kuvauksen yhteyteen varattua itsellesi kampaus- ja meikkausajan. Ehostuspaketti sisältää pikameikin ja -kampauksen. Tämä tarkoittaa siis sitä, että vaativia juhlameikkejä en ehdi toteuttaa, mutta kauniisti piirteitäsi korostavan kuvausmeikin kyllä! Puolessa tunnissa ehdimme hyvin kihartaa pitkät hiukset tai föönata lyhyet. Myös pikaiset nutturat/letit onnistuu. Laitathan toiveesi varauksen yhteyteen. Ehostuspaketin hinta on 100€.

FAQ

Kuvaanko juhlia?

Lyhyestä virsi kaunis: Kyllä kuvaan! Laita viesti ja kysy lisää.

Miten valmistaudun kuvaukseen?

Helmikuvaajien sivuilla on kattava info siitä, kuinka valmistautua kuvaukseen. Suosin maanläheisiä värejä vaatteissa, mutta mikään ei poissulje myös värien käyttöä. Tule sellaisena kuin olet, siitä se lähtee <3

Tarvitsenko vaihtovaatteita?

Kuvauksiin on hyvä ottaa erilaisia asuja mukaan, joita voimme tarvittaessa sitten vaihdella. Tiilisalilla on myös runsas lainavaaterekki, josta voi lainata asuja kuvauksiin.

Miten kuvat toimitetaan?

Kun kuvaukset on tehty, otan aikaa kuvien editointiin. Siinä menee sesongista riippuen aikaa 1-4 viikkoa. Kuvat toimitetaan sähköpostiin. Ensin saat linkin valintagalleriaan, jonka jälkeen saat lopulliset valinnat erillisenä latauslinkkinä.

Saanko ostaa lisäkuvia

Kuvapaketteihin kuuluu paketista riippuen 8-10 kuvaa. Lisäkuvat voit ostaa hintaan +100€, tällöin saat käyttöösi koko valmiin kuvagallerian.

Saako minulta ehostuspalvelua?

Kyllä saat! Teen 20 vuoden kokemuksella sinulle kuvausmeikin ja kampauksen. Ehostuspaketin hinta on 100€ ja siihen varataan tunti aikaa. Huomaathan, että kyseessa on pikakampaus ja -meikki. Tulethan puhtailla hiuksilla, kevyt päivämeikki alla ei haittaa!