Kuvauspaketit Yksityishenkilöille

Sivustoa päivitetään


Kuvaupakettien palvelukuvauksia päivitetään parhaillaan. Näet tällä hetkellä voimassa olevat kuvauspaketit ja suppean kuvauksen sisällöistä. Malta vielä hetki, niin näet kuvauspakettien kokonaisuudet pian! This Is Me -kuvaus on julkaistu omalla sivuillaan. Pääset sinne TÄSTÄ

Kuvauspaketit

This Is Me

Nainen, tule näkyväksi! Sinulle, joka kaipaat vahvistusta omalle itsellesi ja haluat juhlistaa omaa elämääsi, kehoasi ja itsenäisyyttäsi. Kuvaus sisältää kevyen ehostuksen ja hiusten laiton.

Aikaa varataan n. 2h
Sisältää koko gallerian, väh. 40 kuvaa.


400€

This Is Us

Pariskunnat -tämä kuvaus on teidän. Rakkaus, kosketus, onni, ilo, katse. Yhdessä olette enemmän, täydennätte toisianne. Luodaan kuvamuisto, joka ikuistaa juuri tämän ajan elämässänne.

Kuvaukseen varataan aikaa n. 1h
Koko kuvagalleria /väh. 40 kuvaa.


340€

Family Time - miljöö

Tunteita ja tunnelmaa
Tarinallinen kuvauspaketti juuri teidän perheellenne. Varattavissa vain kesäisin miljööseen.

Sisältää koko kuvagallerian, vähintään 70 kuvaa
Kuvausaika 1-1,5h


370€

Date Night

Ihana kuvaushetki rakkaasi kanssa. Aloittakaa romanttinen treffi-ilta tässä tunnelmallisessa, pimeään aikaan toteututuvassa kuvauksessa.

Sisältää pienen kuvagallerian, vähintään 20 kuvaa
Kuvausaika 30min.


200€

FAQ

Kuvaanko juhlia?

Lyhyestä virsi kaunis: Kyllä kuvaan! Laita viesti ja kysy lisää.

Miten valmistaudun kuvaukseen?

Tietoja päivitetään.

Tarvitsenko vaihtovaatteita?

Kuvauksiin on hyvä ottaa erilaisia asuja mukaan, joita voimme tarvittaessa sitten vaihdella. Autan sinua valitsemaan vaatteet ja voimme yhdessä miettiä myös etukäteen asukokonaisuuksia. Myös studiolla on jonkin verran rekvisiittaa.

Miten kuvat toimitetaan?

Kun kuvaukset on tehty, otan aikaa kuvien editointiin. Siinä menee sesongista riippuen aikaa 1-4 viikkoa. Kuvat toimitetaan sähköpostiin. Ensin saat linkin valintagalleriaan, jonka jälkeen saat lopulliset valinnat erillisenä latauslinkkinä.

Saanko ostaa lisäkuvia

1.9. alkaen, kaikki kuvapaketit sisältävät kokio gallerian eli kaikki kuvat. Sitä ennen sovitut tai lahjakorttikuvaukset menevät lisäkuvahinnaston mukaan 20€/kpl tai 150€ koko galleria.

Saako minulta ehostuspalvelua?

Kyllä saat! Hyödynnän mielelläni kauneusalan ammattitaitoani, ja teen Sinulle kuvausmeikin ja kampauksen. Ehostuspaketin hinta on 100€ ja siihen varataan tunti aikaa. Huomaathan, että kyseessa on pikakampaus ja -meikki. Tulethan puhtailla hiuksilla, kevyt päivämeikki alla ei haittaa! This Is me -palveluun kuuluu automaattisesti ehostus.