Henkilökuvaus

Henkilökuvaus, Pariskunnat, Boudoir


Vuosien kokemus kampaajana on tuonut minulle taitoa nähdä sinun parhaat puolesi. Voit astua kamerani eteen juuri sellaisena kuin olet, ja luottaa siihen, että löydän just ne oikeat kuvakulmat.
Mielestäni yksi loistava keino löytää yhteinen sävel, on etsiä insrpiraatiokuvia Pinterestistä ja muualta netin syövereistä. Näitä kuvia voit halutessasi selata jo etukäteen. Kuva kertoo usein enemmän, mitä me ihmiset pystymme sanoin selittämään. Tämä toimii sekä kuvaa rakennettaessa, että lopputulosta ihailtaessa.

Pariskunnat


Yhdessä koettu kuvaushetki voi parhaimmillaan vahvistaa keskinäistä tunnesidettä. Olla toisen lähellä ja toimia tiiminä, lisää yhteenkuuluvuuden tunnetta ja tuo teitä entistä lähemmäs toisianne. Sen lisäksi, että usein kuvataan ne viralliset potretit, eli kihlajais- ja hääkuvat, niin mitä jos ottaisittekin kameran edessä hieman intiimimmän hetken ja antaisitte tunteiden näkyä. Näitä muistoja vaalitaan parhaimmillaan läpi elämän ja ne voi antaa voimia huonompinakin päivinä. Kokeilkaa rohkeasti ja heittäytykää mukaan!

Boudoir


Boudoir -kuvaukset suunnitellaan aina asiakkaan uskalluksen mukaan. Kuvien on tarkoitus ilmentää sinua ja sinun sisintäsi, tuoda esiin juuri sinun parhaat puolet. Se, onko vaatteita päällä enemmän tai vähemmän, on kiinni sinusta yksin. Minä kuvaajana autan sua pääsemään ulos kuorestasi, ja kokeilemaan omia rajojasi. Tämä kuvaus on parhaimillaan todella eheyttävä kokemus..

Odotusajankuvaus


Odotusaika on yksi naisen merkittävimmistä ajanjaksoista elämässä. Ikuista tuo aika ihaniin kuviin ja aika säilyy muistoissasi ikuisesti. Toteutan odotuskuvaukset kokemuksella, ja minulta onnistuu hieman villimmätkin ideat.

Itse kaksi lasta synnyttäneenä tiedän, että aina ei oma olo tunnu hehkeältä raskauden aikana. Minä lupaan sinulle, tulet näyttämään todella kauniilta ja hehkeältä kuvissa!

Asiakkaani sanoi näin:

Asiakkaani sanoi näin:

“Ninnulla oli kivoja ideoita kuvausten suhteen. Yksityiskohdat oli mietitty persoonani mukaisesti ja tunnelma kuvaustilanteessa oli todella lämminhenkinen ja vuorovaikutteinen. Lopputuloksena upeita, itseni näköisiä kuvia!”