Ninnu Isomäki

Valokuvaaja ja Yrittäjä


Valokuvaajana pidän itseäni monipuolisena ja idearikkaana. Erityisvahvuutenani on henkilökuvaus ihmisen monine puolineen. Henkilökuvauksen ohella sydäntä lähellä on yrityskuvaus ja brändien kehittäminen. Toivonkin, että tulevaisuudessa voisin olla auttamassa pieniä brändejä kasvamaan ja vahvistumaan. Haen jatkuvasti uutta inspiraatiota muilta kuvaajilta ympäri maailman, sekä pyrin kehittymään työssäni. Minua on siunattu mielettömällä verkostolla, joka on auttanut ja mentoroinut minua eteenpäin urallani.

Mulla on pitkä historia yrittäjänä. Perustin ekan toiminimeni vuonna 1999 ja siitä lähtien olen muutamaa vuotta lukuunottamatta toiminut yrittäjänä. Olen tehnyt aikaisemman urani kauneudenhoitoalalla, ja pyörittänyt viimeiset kymmenen vuotta ihanaa yritystäni BD Roomia Lahden keskustassa. Olen ehtinyt kiertää Eurooppaa maskeeraajana, järjestänyt suuria muotinäytöksiä, sekä kammannut asiakkaideni hiuksia. Paljon on itketty ja naurettu ihmisten kanssa, ja ehkäpä siitä kumpuaakin tämän valokuvausurani taika. Tiedän, mistä ihmiset pitävät ja osaan työni kautta näyttää sen heille.


Kuvaan luonnonvalolla. Sitä on onneksi Suomessakin saatavilla suurimman osan ajasta. Talvisin työni on siis mukavaa päivätyötä, kun taas kesäisin kuvata voi lähes mihin aikaan vuorokaudesta vain. Valon määrä määrittääkin työtäni vuodenaikojen vaihtuessa, mutta hyvin suunniteltu kalenteri sallii paljon.


Lempeyttä ja aitoja kohtaamisia, sitä me jokainen tarvitsemme ja sitä minä haluan ympärilleni välittää.

Jos kaipaat siis valokuvaajaa ja yhteistyökumppania, niin ota rohkeasti vain yhteyttä!


ninnuvisual@gmail.com

+358451100382